Zoeken
Foto van Maxim
Maxim
Maxim is een 28-jarige speurneus als het neerkomt op het vergelijken van producten. Hij is voortdurend op zoek naar de nieuwste producten voor de beste prijs. Al meer dan 2 jaar schrijft hij verschillende blogs waarin hij producten vergelijkt, zodat jij dit niet hoeft te doen.
Inhoudsopgave

Sonos Move aanbieding

Inhoudsopgave

De beste Sonos Move aanbiedingen vind je bij Jebestekeuze.nl. Momenteel is de Sonos Move het goedkoopst bij partijen als Ep.nl en Audioexpert.nl te vinden.

Wat is de Sonos Move voor speaker?

De Sonos Move is een draadloze smart speaker met een sterk geluid en handige functies. De luidspreker is in de kleuren zwart en wit verkrijgbaar en je kunt je favoriete muziek streamen via WiFi of Bluetooth.

Sonos Move kenmerken

De Sonos Move is een draadloze, draagbare speaker die is ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik. Hier zijn enkele van de kenmerken en technische aspecten van de Sonos Move:

  1. Geluidskwaliteit: De Sonos Move levert topkwaliteit geluid dankzij de twee digitale versterkers, naar beneden gerichte tweeter, mid-woofer en automatisch trueplay. Met Trueplay-tuning optimaliseer je de geluidskwaliteit voor de omgeving waarin de speaker wordt gebruikt.
  2. Connectiviteit: De Sonos Move ondersteunt zowel WiFi- als Bluetooth-connectiviteit. Hierdoor verbind je de speaker gemakkelijk met je WiFI-netwerk om toegang te krijgen tot alle functies van de Sonos-app. Daarnaast zorgt de WiFI verbinding ervoor dat het mogelijk is de speaker met spraak te bedienen zoals Amazon Alexa of Google Assistent. Heb je geen toegang tot WiFi? Dan verbind je eenvoudig de speaker met een Bluetooth apparaat. Ideaal voor onderweg!
  3. Accuduur: De Sonos Move heeft een ingebouwde oplaadbare batterij die tot 10 uur meegaat op een enkele lading! Je laadt de batterij eenvoudig op via de meegeleverde oplader of via het meegeleverde laadstation.
  4. Weerbestendigheid: De Sonos Move is ontworpen om bestand te zijn tegen vocht, regen, sneeuw, stof, zoutnevel en uv-straling. Hierdoor gebruik je de speaker veilig buitenshuis en hoef jij je geen zorgen te maken over schade door weerselementen.
  5. Afmetingen en gewicht: De Sonos Move is 240 mm hoog en 160 mm breed en heeft een gewicht van 3 kg.
  6. Spraakbesturing: De Sonos Move ondersteunt spraakbesturing via Amazon Alexa en Google Assistant. Hierdoor bedien je de speaker gemakkelijk met je stem en krijg je gemakkelijk toegang tot muziek, nieuws, weersvoorspellingen en nog veel meer.
  7. Compatibiliteit: De Sonos Move is compatibel met alle andere Sonos-speakers, waardoor je eenvoudig een multiroom-audiosysteem opzet. De speaker ondersteunt ook meer dan 100 muziekstreamingdiensten, waaronder Spotify, Apple Music, Deezer en Tidal.
  8. Draagbaarheid: De Sonos Move is ontworpen om gemakkelijk mee te nemen. De speaker heeft een ergonomische handgreep en een stevige behuizing die tegen een stootje kan.
  9. Veiligheid: De Sonos Move is voorzien van een touch-bedieningspaneel bovenop de speaker, hiermee bedien je de speaker bedienen zonder je smartphone te gebruiken. De speaker heeft ook een mute-knop waarmee je de microfoon uitschakelt als je privacy wilt.

Kortom, de Sonos Move is een veelzijdige, krachtige en draagbare speaker met veel handige functies en technische specificaties die het een geweldige keuze maken voor zowel binnen- als buitengebruik.

Conclusie

Als je op zoek bent naar draadloze speakers met geweldige geluidskwaliteit is de Sonos Move een van de beste keuzes.

Bij Jebestekeuze.nl vind je actuele Sonos aanbiedingen, waaronder de Sonos Move aanbieding bij verschillende webshops.

Meer Blogs over

Meer beste keuzes:

Magimix
Magimix Power Blender aanbieding

Ben je op zoek naar een Magimix Power Blender aanbieding? We hebben de beste aanbiedingen van dit moment voor je op een rij gezet:

Miele
Miele stofzuiger aanbieding

Ben je op zoek naar een Miele stofzuiger aanbieding? We hebben alle aanbiedingen van alle Miele stofzuiger modellen voor je op een rij gezet: Miele

Miele
Miele wasdroger aanbieding

Ben je op zoek naar een actuele Miele wasdroger aanbieding? We hebben de beste deals op een rij gezet: Miele wasdroger aanbieding Dankzij de solide