Bas
Bas
Bas is een 27 jarige koopjesjager op het internet. Hij is altijd op zoek naar de beste aanbiedingen van de meest actuele producten. Al meer dan 2 jaar zoekt hij voor jou de beste aanbiedingen uit en schrijft hij blogs over de producten in de aanbieding.
Inhoudsopgave

Sonos Era 300 aanbieding

Inhoudsopgave

Op zoek naar een actuele Sonos Era 300 aanbieding? We hebben de beste Sonos Era 300 aanbieding in één overzicht gezet. Op dit moment is de Sonos Era 300 het goedkoopst bij coolblue, ep en expert:

 

Sonos Era 300 aanbieding

De Sonos Era 300 is een populaire draadloze speaker met een fantastisch geluid en een strak design. Op dit moment is deze speaker beschikbaar in het zwart en wit.

Technische aspecten Sonos Era 300

Design

Met zijn unieke design zorgt de Sonos Era 300 een perfecte balans tussen geluid en schoonheid.

Geluid

Met zes optimale drivers aan alle kanten van de speaker creëert de Sonos Era 300 een waanzinnig geluid. De speciale golfgeleiders verspreiden het geluid van links naar rechts en van onder naar boven voor een fantastische beleving door de kamer.

Touch en Go

Met de touch toetsen kun je de Sonos Era 300 makkelijk en snel bedienen. Je kunt tikken of swipen om nummers af te spelen, pauzeren of het volume te regelen.

Connectiviteit

Maak verbinding met WiFi, bluetooth of sluit een 3,5mm aux-kabel aan. Ook kun je de Sonos Era 300 makkelijk verbinden met andere Sonos-speakers en de Sonos-app.

Trueplay

Met trueplay stemt de speaker de unieke akoestiek van de kamer met de EQ af. De EQ is zelf ook aanpasbaar via de Sonos-app.

Spraakbediening

De Sonos Era 300 beschikt ook over spraakbediening. Met de ingebouwde microfoons en echo-onderdrukking kun je deze speaker makkelijk en snel bedienen.

Samengevat

De Sonos Era 300 is een mooie en krachtige speaker met de nieuwste technische snufjes. De speaker is makkelijk te bedienen, te installeren en te verbinden met verschillende apparaten. De Sonos Era 300 kun je het best combineren met alle Sonos Sub generaties. Toch op zoek naar een andere speaker? Bekijk dan alle Sonos aanbiedingen van dit moment.

Verkrijgbaar bij

ep.nl (€465,00)
expert.nl (€465,00)
coolblue.nl (€499,00)
blokker.nl (€499,00)
Laatst bijgewerkt: september 21, 2023 - 12:04 am

Verkrijgbaar bij

ep.nl (€465,00)
expert.nl (€465,00)
coolblue.nl (€499,00)
blokker.nl (€499,00)
Laatst bijgewerkt: september 21, 2023 - 12:04 am

Meer Blogs over

Meer beste keuzes:

Magimix
Magimix Power Blender aanbieding

Ben je op zoek naar een Magimix Power Blender aanbieding? We hebben de beste aanbiedingen van dit moment voor je op een rij gezet:

Miele
Miele stofzuiger aanbieding

Ben je op zoek naar een Miele stofzuiger aanbieding? We hebben alle aanbiedingen van alle Miele stofzuiger modellen voor je op een rij gezet: Miele

Miele
Miele wasdroger aanbieding

Ben je op zoek naar een actuele Miele wasdroger aanbieding? We hebben de beste deals op een rij gezet: Miele wasdroger aanbieding Dankzij de solide