Inhoudsopgave

Miele wasmachine aanbieding

Inhoudsopgave

Ben je op zoek naar een actuele Miele wasmachine aanbieding? We hebben de beste Miele wasmachine aanbiedingen voor je op een rij gezet:

Miele wasmachine

Wil je graag een Miele wasmachine aanschaffen? Bij Miele W1 heb je de keuze uit verschillende technologieën, zoals TwinDos en PowerWash. Als je je wasmiddel automatisch gedoseerd wilt hebben, dan is Miele TwinDos de juiste optie. Deze wasmachine voegt precies de juiste hoeveelheid zeep toe, waardoor je kleding langer mooi blijft. Alle PowerWash modellen maken gebruik van de 2.0 technologie. Hierbij wordt het wasmiddel met water over je beddengoed gesproeid, waardoor grondig schoon wassen mogelijk is. Als je snel resultaat wilt, kun je het QuickPowerWash programma selecteren en binnen 49 minuten klaar zijn. Alle Miele wasmachines werken met CapDosing capsules, die je wollen truien en zijden blouses beschermen. Dankzij de stevige bouwkwaliteit gaat een Miele wasmachine jarenlang mee. Ben je op zoek naar de beste wasmachine? Dan is het aan te raden om te kiezen voor alle beschikbare technologieën.

Miele PowerWash

Voor een efficiënte en krachtige waservaring, is het aan te bevelen om een Miele PowerWash wasmachine aan te schaffen. Hiermee kun je water en energie besparen. De PowerWash functie zorgt ervoor dat er minder water nodig is om een grondig schoon resultaat te bereiken. Deze innovatieve wasmachine sproeit water en sop gelijkmatig over je wasgoed van bovenaf, waardoor het wasmiddel goed verdeeld wordt en alle vezels bereikt. Bovendien kun je met het QuickPowerWash programma snel je was doen. Binnen slechts 49 minuten kun je tot 5 kilogram schoon wasgoed hebben, wat overeenkomt met ongeveer een halfvolle trommel.

Miele TwinDos

Een Miele TwinDos wasmachine zorgt automatisch voor de dosering van het wasmiddel. Deze functionaliteit wordt mogelijk gemaakt door 2 verschillende tanks: UltraPhase 1 en 2. Hierdoor wordt altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel gebruikt, wat resulteert in langdurig behoud van de kwaliteit van je kleding. Met TwinDos heb je ook de mogelijkheid om je eigen wasmiddel en wasverzachter te gebruiken. Hiervoor dien je 2 lege Miele navulreservoirs aan te schaffen, die apart verkrijgbaar zijn. In de volgende sectie vind je informatie over wat Miele TwinDos precies inhoudt en hoe je deze geavanceerde wasmachine kunt installeren.

Miele CapDosing

Je kostbare wollen trui of delicate zijden blouse verdient een speciale verzorging met behulp van de CapDosing wascapsules. Elk model van Miele wasmachine is uitgerust met deze handige functie. Voor elke wasbeurt voeg je één capsule toe aan het wasmiddelcompartiment. CapDosing biedt diverse capsules voor verschillende soorten kleding, zoals wol, zijde, sportkleding en dons. Daarnaast zijn er speciale capsules beschikbaar voor wasverzachter. Bovendien heb je de vrijheid om je eigen wasmiddel en wasverzachter te gebruiken. Naast CapDosing is er ook SingleWash, een functionaliteit die beschikbaar is op bepaalde modellen van Miele wasmachines. Met SingleWash kun je snel en energiezuinig enkele kledingstukken schoonwassen.

 

Verkrijgbaar bij

ep.nl (€1.429,00)
coolblue.nl (€1.429,00)
Laatst bijgewerkt: september 21, 2023 - 12:01 am

Meer Blogs over

Meer beste keuzes:

Magimix
Magimix Power Blender aanbieding

Ben je op zoek naar een Magimix Power Blender aanbieding? We hebben de beste aanbiedingen van dit moment voor je op een rij gezet:

Miele
Miele stofzuiger aanbieding

Ben je op zoek naar een Miele stofzuiger aanbieding? We hebben alle aanbiedingen van alle Miele stofzuiger modellen voor je op een rij gezet: Miele

Miele
Miele wasdroger aanbieding

Ben je op zoek naar een actuele Miele wasdroger aanbieding? We hebben de beste deals op een rij gezet: Miele wasdroger aanbieding Dankzij de solide