Inhoudsopgave

Miele wasdroger aanbieding

Inhoudsopgave

Ben je op zoek naar een actuele Miele wasdroger aanbieding? We hebben de beste deals op een rij gezet:

Miele wasdroger aanbieding

Dankzij de solide constructie gaat een Miele droger vele jaren mee. De Miele wasdroger met energieklasse A+++ is bijzonder populair vanwege zijn energiezuinigheid, waardoor je aanzienlijk bespaart op energiekosten. Met de EcoSpeed-functie kun je een volle trommel wasgoed in slechts 2,5 uur op een zeer efficiënte manier drogen. Door de speciale structuur van de Miele droogtrommel hoef je je geen zorgen te maken over slijtage van je kleding. Dankzij PerfectDry, dat gebruikmaakt van vochtigheidssensoren, wordt voorkomen dat je wasgoed krimpt. Zodra je kleding de gewenste droogte bereikt, stopt de Miele droger automatisch.

Miele SteamFinish

Verminder de hoeveelheid strijkwerk door te kiezen voor een Miele droogtrommel met de SteamFinish functie. Met deze stoomfunctie worden kreuken aan het einde van het droogprogramma gladgestreken met behulp van stoom. De stoom dringt diep door in de vezels van je kleding, waardoor je je overhemd direct na het drogen kunt aantrekken. Dankzij SteamFinish hoef je niet urenlang achter de strijkplank te staan en krijg je een glad resultaat. Hiermee bespaar je tijd en hoef je bij de meeste stoffen niet meer te strijken.

Miele PerfectDry

Voor het gewenste resultaat bij het drogen, beschikken alle Miele droogtrommels over de functie PerfectDry. Met deze geavanceerde droogtechnologie bereik je nauwkeurig de juiste droogheid. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen droogprogramma’s zoals kastdroog, strijkdroog of extra droog. Tijdens het droogproces meet een kalksensor de hardheidsgraad van het water in de kledingstukken. Zodra je beddengoed volledig droog is, stopt de droogtrommel automatisch. Dit draagt bij aan het behoud van de kwaliteit van je wasgoed. Bovendien kun je met een EcoSpeed droger op een zeer energiezuinige manier een volle trommel wasgoed in slechts 2,5 uur drogen.

Miele FragranceDos

Na het drogen ruikt je was fris dankzij FragranceDos. Elke Miele wasdroger beschikt over deze techniek. Je herkent FragranceDos aan de opening bij het pluizenfilter. Hier stop je een geurflacon van Miele in. Eén flacon gaat zo’n 50 droogbeurten mee. Om zelf de intensiteit van de geur te bepalen, draai je aan de flacon. Er zijn ook drogers die plek hebben voor 2 FragranceDos flacons. Hiermee wissel je af tussen verschillende geuren, zodat je lakens telkens anders ruiken.

 

Verkrijgbaar bij

bcc.nl (€2.169,00)
coolblue.nl (€2.399,00)
Laatst bijgewerkt: september 21, 2023 - 12:02 am

Meer Blogs over

Meer beste keuzes:

Magimix
Magimix Power Blender aanbieding

Ben je op zoek naar een Magimix Power Blender aanbieding? We hebben de beste aanbiedingen van dit moment voor je op een rij gezet:

Miele
Miele stofzuiger aanbieding

Ben je op zoek naar een Miele stofzuiger aanbieding? We hebben alle aanbiedingen van alle Miele stofzuiger modellen voor je op een rij gezet: Miele

Miele
Miele wasdroger aanbieding

Ben je op zoek naar een actuele Miele wasdroger aanbieding? We hebben de beste deals op een rij gezet: Miele wasdroger aanbieding Dankzij de solide