Bas
Bas
Bas is een 27 jarige koopjesjager op het internet. Hij is altijd op zoek naar de beste aanbiedingen van de meest actuele producten. Al meer dan 2 jaar zoekt hij voor jou de beste aanbiedingen uit en schrijft hij blogs over de producten in de aanbieding.
Inhoudsopgave

Kobo Elipsa aanbieding

Inhoudsopgave

Alle Kobo Elipsa aanbiedingen voor jou op een rij gezet. De Kobo Elipsa is een veelzijdige e-reader waarmee je niet alleen boeken kunt lezen, maar ook notities en tekeningen kunt maken. Bekijk hieronder alle Kobo Elipsa aanbiedingen van dit moment:

Kobo Elipsa aanbieding

De Kobo Elipsa is vaak in de aanbieding, maar waar begin je nou met online te zoeken? Jebestekeuze laat in één overzicht alle aanbiedingen zien zodat jij de laagste prijs kunt kiezen. Er zijn meerdere webshops die de Kobo Elipsa aanbieden met korting en dit is de reden dat wij voor jou een overzicht hebben gemaakt.

Welke technische aspecten heeft de Kobo Elipsa?

De Kobo Elipsa is een unieke e-reader die niet alleen bedoeld is voor het lezen van boeken, maar ook voor het maken van notities en het tekenen van schetsen. In dit artikel zullen we de technische aspecten van de Kobo Elipsa bespreken, en waarom het de moeite waard is om te overwegen voor mensen die op zoek zijn naar een veelzijdige e-reader.

Het scherm van de Kobo Elipsa

Het scherm van de Kobo Elipsa is 10,3 inch groot, wat groter is dan de meeste andere e-readers op de markt. Dit betekent dat het scherm groot genoeg is om comfortabel te lezen en notities te maken. Het scherm heeft ook een hoge resolutie van 1872 x 1404 pixels, wat zorgt voor heldere en scherpe beelden.

Opslagruimte

De Kobo Elipsa heeft 32 GB aan opslagruimte, wat betekent dat je duizenden boeken, notities en tekeningen kunt opslaan zonder je zorgen te maken over het opraken van ruimte. Dit is een belangrijk voordeel voor mensen die veel lezen of notities maken en tekeningen creëren.

De stylus van de Kobo Elipsa

Een van de meest opvallende technische aspecten van de Kobo Elipsa is de ingebouwde stylus. Met de stylus kun je notities maken en tekeningen creëren op het scherm van de e-reader. Dit is een belangrijk voordeel voor mensen die graag schetsen maken of notities willen maken tijdens het lezen.

Spraakopdrachten

Een ander uniek aspect van de Kobo Elipsa is de mogelijkheid om spraakopdrachten te gebruiken om notities te maken. Dit betekent dat je geen stylus of toetsenbord nodig hebt om notities te maken op de e-reader. Dit kan vooral handig zijn voor mensen die snel notities willen maken tijdens het lezen, maar hun handen niet vrij hebben.

Connectiviteit

De Kobo Elipsa heeft WiFi-connectiviteit, wat betekent dat je gemakkelijk nieuwe boeken en andere inhoud kunt downloaden op je e-reader. Je kunt ook gebruik maken van de Kobo-app om boeken te synchroniseren met andere apparaten, zoals je smartphone of tablet.

Batterijduur

De batterijduur van de Kobo Elipsa is indrukwekkend, met een levensduur van maximaal vier weken op een enkele lading. Dit betekent dat je de e-reader lange tijd kunt gebruiken zonder je zorgen te maken over het opladen van de batterij.

Gewicht en afmetingen

De Kobo Elipsa is lichtgewicht en draagbaar, met een gewicht van slechts 383 gram en afmetingen van 195 x 227,5 x 7,7 mm. Dit maakt het gemakkelijk om de e-reader mee te nemen onderweg, of het nu naar school, werk of op reis is.

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl (€349,00)
expert.nl (€399,00)
bcc.nl (€399,00)
Laatst bijgewerkt: september 21, 2023 - 12:04 am

Meer Blogs over

Meer beste keuzes:

Magimix
Magimix Power Blender aanbieding

Ben je op zoek naar een Magimix Power Blender aanbieding? We hebben de beste aanbiedingen van dit moment voor je op een rij gezet:

Miele
Miele stofzuiger aanbieding

Ben je op zoek naar een Miele stofzuiger aanbieding? We hebben alle aanbiedingen van alle Miele stofzuiger modellen voor je op een rij gezet: Miele

Miele
Miele wasdroger aanbieding

Ben je op zoek naar een actuele Miele wasdroger aanbieding? We hebben de beste deals op een rij gezet: Miele wasdroger aanbieding Dankzij de solide