Bas
Bas
Bas is een 27 jarige koopjesjager op het internet. Hij is altijd op zoek naar de beste aanbiedingen van de meest actuele producten. Al meer dan 2 jaar zoekt hij voor jou de beste aanbiedingen uit en schrijft hij blogs over de producten in de aanbieding.
Inhoudsopgave

Fitbit Versa 4 aanbieding

Inhoudsopgave

Op zoek naar een Fitbit Versa 4 aanbieding? We hebben alle actuele Fitbit Versa 4 aanbiedingen in één overzicht gezet, op dit moment is de Fitbit Versa 4 het goedkoopst bij coolblue:

Fitbit Versa 4 aanbieding

De Fitbit Versa 4 is de opvolger van de Fitbit Versa 3. De Fitbit Versa 4 is echt een stijlvolle smartwatch gericht op het sporten waarmee je jouw sportdoelen en gezondheid in de gaten kunt houden. Koppel de Fitbit Versa 4 met je smartphone zodat je alle berichten en meldingen van je telefoon binnenkrijgt.

Technische aspecten Fitbit Versa 4

 • Ontwerp en afmetingen
  De Fitbit Versa 4 heeft een slank en stijlvol ontwerp, met een scherm van 1,57 inch. Het heeft een aluminium behuizing en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het horloge heeft een gewicht van ongeveer 25 gram, waardoor het zeer licht en comfortabel is om te dragen.
 • Display
  Het horloge heeft een helder en duidelijk touchscreen display met een resolutie van 336 x 336 pixels. Het scherm is groot genoeg om de informatie gemakkelijk af te lezen en heeft een helderheid die kan worden aangepast aan de omgeving.
 • Batterijduur
  De Fitbit Versa 4 heeft een batterijduur van ongeveer 6 dagen, afhankelijk van het gebruik. Dit is een van de langste batterijduur van alle smartwatches op de markt. Bovendien heeft het horloge een snellaadfunctie waarmee je de smartwatch in slechts 12 minuten tot 24 uur kunt opladen.
 • Waterbestendigheid
  Een ander belangrijk technisch aspect van de Fitbit Versa 4 is de waterbestendigheid. Het horloge is waterbestendig tot een diepte van 50 meter, wat betekent dat je het horloge kunt dragen tijdens zwemmen of andere watersporten.
 • Connectiviteit
  Het horloge heeft een ingebouwde Bluetooth-verbinding waarmee het kan worden gekoppeld aan andere apparaten, zoals smartphones en koptelefoons. Hierdoor kunnen gebruikers muziek streamen, oproepen beantwoorden en meldingen ontvangen op hun horloge.

Functies Fitbit Versa 4

 • Fitness tracking
  Een van de belangrijkste functies van de Fitbit Versa 4 is fitness tracking. Het horloge kan verschillende activiteiten bijhouden, zoals wandelen, hardlopen, fietsen en zwemmen. Het kan ook het aantal stappen tellen en de verbrande calorieën bijhouden.
 • Hartslagmeter
  De Fitbit Versa 4 heeft ook een hartslagmeter die de hartslag continu kan bijhouden. Dit kan je helpen jouw fitnessniveau te optimaliseren en trainingen te verbeteren.
 • Slaap tracking
  Het horloge heeft ook een slaaptracking functie waarmee je je eigen slaappatronen kunt bijhouden. Het kan de slaapduur, slaapkwaliteit en verschillende slaapstadia bijhouden, zodat je beter kunt begrijpen hoe goed je slaapt.
 • Muziekspeler
  Een andere geweldige functie van de Fitbit Versa 4 is de muziekspeler. Hiermee kun je je favoriete muziek opslaan op het horloge en deze afspelen via Bluetooth-koptelefoons of luidsprekers.
 • Betaalfunctionaliteit
  De Fitbit Versa 4 heeft ook een ingebouwde NFC-chip waarmee je gemakkelijk mobiele betalingen kunt doen met het horloge. Dit is handig voor mensen die hun portemonnee liever thuis willen laten tijdens het sporten of winkelen.
 • Notificaties
  Gebruikers kunnen ook meldingen ontvangen op hun Fitbit Versa 4, zoals oproepen, sms-berichten en app-meldingen. Dit kan handig zijn om op de hoogte te blijven van belangrijke gebeurtenissen zonder dat gebruikers hun telefoon hoeven te checken.
 • Stemassistent
  Ten slotte heeft de Fitbit Versa 4 ook een ingebouwde stemassistent, waarmee je taken kunt uitvoeren met jouw stem. Je kunt bijvoorbeeld vragen stellen, timers instellen of sms-berichten verzenden zonder je telefoon aan te raken.

Samengevat

Over het algemeen heeft de Fitbit Versa 4 veel indrukwekkende technische aspecten en handige functies die het een geweldige keuze maken voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige smartwatch. Met zijn lange batterijduur, snelle processor, waterbestendigheid en fitness tracking functies, is de Fitbit Versa 4 een uitstekende keuze voor sporters en fitnessliefhebbers. De muziekspeler, mobiele betalingen en stemassistent zijn handige functies die het dagelijkse leven gemakkelijker maken.

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl (€182,00)
bcc.nl (€229,00)
Laatst bijgewerkt: september 21, 2023 - 12:05 am

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl (€182,00)
bcc.nl (€229,00)
Laatst bijgewerkt: september 21, 2023 - 12:05 am

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl (€180,00)
bcc.nl (€199,00)
Laatst bijgewerkt: september 21, 2023 - 12:06 am

Meer Blogs over

Meer beste keuzes:

Magimix
Magimix Power Blender aanbieding

Ben je op zoek naar een Magimix Power Blender aanbieding? We hebben de beste aanbiedingen van dit moment voor je op een rij gezet:

Miele
Miele stofzuiger aanbieding

Ben je op zoek naar een Miele stofzuiger aanbieding? We hebben alle aanbiedingen van alle Miele stofzuiger modellen voor je op een rij gezet: Miele

Miele
Miele wasdroger aanbieding

Ben je op zoek naar een actuele Miele wasdroger aanbieding? We hebben de beste deals op een rij gezet: Miele wasdroger aanbieding Dankzij de solide