Zoek
Picture of Bas
Bas
Bas is een 27 jarige koopjesjager op het internet. Hij is altijd op zoek naar de beste aanbiedingen van de meest actuele producten. Al meer dan 2 jaar zoekt hij voor jou de beste aanbiedingen uit en schrijft hij blogs over de producten in de aanbieding.
Inhoudsopgave

Dyson Airwrap Aanbieding

Inhoudsopgave

In een wereld vol föhn-, stijl- en krultangen, vergeet je gemakkelijk dat onze haarzakjes zelf verbazingwekkende dingen doen. Ze produceren oliën die je lokken beschermen tegen beschadiging en uitdroging (en ze ook dikker doen lijken). Maar wat als er een manier was om die natuurlijke oliën nog beter te maken? Dat is waar de nieuwe Dyson Airwrap om de hoek komt kijken: hij gebruikt zuigtechnologie om zich als een luchtbel om je haar te “wikkelen” en het daarna met warmte te drogen in plaats van er warme lucht op te blazen. De Dyson Airwrap maakt gebruik van de Coanda-luchtstroom voor meer controle.

De Dyson Airwrap is één van de meest populaire multi haartools van dit moment. In verschillende video’s op Youtube en TikTok zie je het gebruik van dit super apparaat, en de Recensies zijn lovend. Natuurlijk wil jij niet teveel betalen voor de Dyson Airwrap. Daarom leggen wij jou hieronder het verschil uit van de verschillende uitvoeringen en waar je de beste Dyson Airwrap aanbieding kan vinden!

Dyson Airwrap aanbiedingen

Wil je niet teveel betalen voor je Dyson Airwrap? Onderstaand hebben wij de beste Dyson Airwrap aanbiedingen onder elkaar gezet. Er zijn 2 varianten van de Dyson Airwrap, namelijk de normale versie en de long versie. De long versie is voor lang haar en de normale voor kort tot middellang haar. Bekijk hieronder de beste Airwrap aanbiedingen!

Waarom een Dyson Airwrap kopen?

Geen hitteschade meer

Dyson Airwrap kan ook gebruikt worden om je haar te drogen zonder gebruik te maken van warmte. Geen schade meer door hitte, kroezen, gespleten punten en schade aan je haar!

Gemakkelijk te gebruiken

De Airwrap is gemakkelijk te gebruiken. Het is een hulpmiddel waarmee je je haar met gemak kunt stylen, zonder dat je het hoeft uit te kammen of er hitte op hoeft te gebruiken. Dit helpt schade te voorkomen tijdens het stylen en bespaart ook tijd in de ochtend als je wakker wordt, wetende dat er geen klitten of pluizen zijn.

De Airwrap heeft een gepatenteerd ontwerp dat ervoor zorgt dat al je haar wordt beschermd, zodat er geen hitteschade ontstaat door stylingtools zoals een stijl- of krultang. Daarnaast is het gemakkelijk voor iedereen die lange vloeiende lokken heeft zoals ikzelf (lange extensions) vanwege de ergonomische vorm die zorgt voor een betere controle over lange lokken in tegenstelling tot traditionele borstels/kammen/sponzen etc..

Schoner haar

Dyson Airwrap is een professionele haardroger die is ontworpen om kroezen, klitten en breken te verminderen. De Airwrap heeft een uniek luchtstroompatroon dat de luchtstroom direct op je haar richt, zodat je maximale resultaten krijgt in de helft van de tijd die andere haardrogers nodig hebben.

De Airwrap komt ook met een automatische uitschakelfunctie, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over verstopping of oververhitting bij gebruik op dikke of krullende lokken!

Krullend en steil

De Airwrap kan worden gebruikt om zowel krullend als steil haar te stylen.

2-in-1 stylen en drogen.

Dyson Airwrap is de eerste haardroger die styling en drogen combineert in één apparaat. Je hoeft niet te wisselen tussen apparaten of twee handen te gebruiken om je haar te stylen en te drogen. Dankzij het unieke ontwerp van de Airwrap kun je snel overschakelen van styling met een tourmaline keramische ionische generator, die in slechts 40 seconden opwarmt, met behulp van de hoge snelheid luchtstroom (tot 430 mph), of drogen met een oscillerende concentrator die krachtige zuigkracht creëert voor extra vochtverwijdering, en dat allemaal zonder ook maar iets aan te hoeven raken!

De verschillende soorten Dyson Airwrap

De Dyson Airwrap is grofweg in 3 typen te verdelen:

 1. Dyson Airwrap 1e generatie – Dyson heeft de techniek herzien, gelukkig is de eerste generatie nog wel te koop en kunnen de nieuwe opzet stukken op de oude Airwrap.
 2. Dyson Airwrap Complete multistyler – ontworpen voor halflang en korter haar.
 3. Dyson Airwrap Complete Long multistyler – ontworpen voor haar tot op de borst of langer.

Kleuren:

Dyson Airwrap Aanbieding

De Airwrap is te verkrijgen in de volgende kleuren:

 • Kleur: Vinca Blauw/Rosé
 • Kleur: Nikkel/Koper
 • Kleur: Pruisisch blauw/Koper
 • Kleur: Copper/Nickel
 • Kleur: Fuchsia/Nikkel

Wat krijg je allemaal geleverd bij de Dyson Airwrap?

 • Airwrap™ haarstyler
 • stevige gladmakende borstel
 • zachte gladmakende borstel
 • ronde volumeborstel
 • 30 mm Airwrap™ krulhulpstukken
 • 40 mm Airwrap™ krulhulpstukken
 • Drooghulpstuk voor stylingvoorbereiding
 • Opbergdoos
 • Anti-slip mat

Dyson Airwrap is een revolutionaire nieuwe haardroger. Het gebruikt lucht om je haar te drogen, wat goed is voor je gezondheid en er geweldig uitziet. De koele stand houdt je haar gezond terwijl de hoge warmtestand je volume en body geeft. Dit product is gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken, waardoor het de beste vriend is die je haar ooit heeft gehad! Natuurlijk wil jij niet teveel betalen, bekijk hierboven voor de beste Dyson Airwrap aanbiedingen!

Voor Kort & middellang haar

Verkrijgbaar bij

ep.nl (€579,00)
dyson.nl (€599,00)
bol.com
Laatst bijgewerkt: juni 22, 2024 - 1:00 am
Voor Lang haar

Verkrijgbaar bij

dyson.nl (€599,00)
bol.com
Laatst bijgewerkt: juni 22, 2024 - 1:00 am

Meer Blogs over

Meer beste keuzes:

Magimix
Magimix Power Blender aanbieding

Ben je op zoek naar een Magimix Power Blender aanbieding? We hebben de beste aanbiedingen van dit moment voor je op een rij gezet:

Miele
Miele stofzuiger aanbieding

Ben je op zoek naar een Miele stofzuiger aanbieding? We hebben alle aanbiedingen van alle Miele stofzuiger modellen voor je op een rij gezet: Miele

Miele
Miele wasdroger aanbieding

Ben je op zoek naar een actuele Miele wasdroger aanbieding? We hebben de beste deals op een rij gezet: Miele wasdroger aanbieding Dankzij de solide