Bas
Bas
Bas is een 27 jarige koopjesjager op het internet. Hij is altijd op zoek naar de beste aanbiedingen van de meest actuele producten. Al meer dan 2 jaar zoekt hij voor jou de beste aanbiedingen uit en schrijft hij blogs over de producten in de aanbieding.
Inhoudsopgave

Chromecast aanbiedingen

Inhoudsopgave

Ben je op zoek naar een goede aanbieding voor Chromecast? We hebben verschillende Chromecast aanbiedingen voor je op een rij gezet.

Chromecast aanbiedingen

Verkrijgbaar bij

bcc.nl (€39,95)
Laatst bijgewerkt: september 21, 2023 - 12:00 am
Chromecast aanbiedingen

Verkrijgbaar bij

blokker.nl (€44,00)
Laatst bijgewerkt: september 21, 2023 - 12:00 am
Chromecast aanbiedingen

Verkrijgbaar bij

expert.nl (€69,95)
ep.nl (€89,95)
Laatst bijgewerkt: september 21, 2023 - 12:00 am

Google Chromecast

De Google Chromecast sluit je aan op je televisie via HDMI. Met de Chromecast kun je gemakkelijk series en films vanaf je telefoon naar de tv streamen. Op deze manier maak je ook gebruik van het nieuwe Google TV-platform. Bovendien kun je een televisie met Chromecast bedienen met je stem, dankzij de Google Assistent. Hierdoor kun je moeiteloos je favoriete series en films afspelen op ViaPlay en HBOmax, zonder dat je je telefoon hoeft te gebruiken.

Stream media naar je tv

Met behulp van de Chromecast is het mogelijk om op een zeer eenvoudige wijze video’s en muziek af te spelen op je televisie. De Chromecast is bijzonder geschikt voor televisies die niet beschikken over smart-tv functionaliteiten. Echter, ook als upgrade voor je smart-tv biedt de Chromecast de ideale oplossing. In tegenstelling tot de trage werking van de smartplatforms op televisies, bedien je de Chromecast met gemak via je pc, laptop, tablet of smartphone. Je gebruikt simpelweg een van deze apparaten als afstandsbediening, waardoor je veel meer flexibiliteit hebt.

Stream in 4K

Ga voor de Chromecast 4K met Google TV als je televisie een 4K-resolutie of HDR-kwaliteit heeft. Met de Chromecast wordt ervoor gezorgd dat deze hoogwaardige kenmerken optimaal tot hun recht komen tijdens het streamen. De Chromecast 4K maakt gebruik van het slimme platform van Google TV. Hierdoor heb je toegang tot al je favoriete series in één overzichtelijk menu en ontvang je gepersonaliseerde aanbevelingen op basis van je kijkgedrag.

Chromecast aansluiten

Chromecast aansluiten is vrij eenvoudig en verloopt snel.

  • Steek de Chromecast in een HDMI-poort van je televisie.
  • Verbind met je wifi-netwerk.
  • Stream vanaf je smartphone, tablet en laptop naar je televisie.

 

Zorg ervoor dat zowel de Chromecast als je laptop, tablet en smartphone verbonden zijn met hetzelfde draadloze netwerk. De Chromecast ontvangt stroom via een vrije USB-poort op je televisie of via een aparte stroomadapter. Nadat je de Chromecast hebt ingesteld, zoek je eenvoudigweg wat je wilt bekijken, tik je op het Cast-icoon en pas je het volume aan met je smartphone, tablet of laptop.

Aanwezige apps en programma’s

Ben je van plan om samen een serie te kijken op Netflix of HBO GO? Of wil je je vrienden een video op YouTube laten zien? Met behulp van de Chromecast hoef je niet langer naar een klein scherm te kijken. In plaats daarvan kun je met slechts één druk op de knop video’s streamen van YouTube en films afspelen van Netflix, HBO GO, Videoland en NPO Live TV (NL) rechtstreeks naar je televisie. De Chromecast is compatibel met Android-tablets en -smartphones, iPhones en iPads. Daarnaast kun je ook via de Chrome-browser op je Windows-laptop, MacBook of Chromebook gebruikmaken van de Chromecast-functionaliteit.

 

Verkrijgbaar bij

expert.nl (€69,95)
ep.nl (€89,95)
Laatst bijgewerkt: september 21, 2023 - 12:00 am

Meer beste keuzes:

Magimix
Magimix Power Blender aanbieding

Ben je op zoek naar een Magimix Power Blender aanbieding? We hebben de beste aanbiedingen van dit moment voor je op een rij gezet:

Miele
Miele stofzuiger aanbieding

Ben je op zoek naar een Miele stofzuiger aanbieding? We hebben alle aanbiedingen van alle Miele stofzuiger modellen voor je op een rij gezet: Miele

Miele
Miele wasdroger aanbieding

Ben je op zoek naar een actuele Miele wasdroger aanbieding? We hebben de beste deals op een rij gezet: Miele wasdroger aanbieding Dankzij de solide