Maxim
Maxim
Maxim is een 28-jarige speurneus als het neerkomt op het vergelijken van producten. Hij is voortdurend op zoek naar de nieuwste producten voor de beste prijs. Al meer dan 2 jaar schrijft hij verschillende blogs waarin hij producten vergelijkt, zodat jij dit niet hoeft te doen.
Inhoudsopgave

Beste Tafeltennis Batje kiezen? Met deze tips vind jij het beste tafeltennisbatje!

Inhoudsopgave

Als je dol bent op tafeltennis, dan is het belangrijk om over de ideale uitrusting te beschikken. Een goed batje maakt namelijk een groot verschil in het spel. Maar met alle verschillende merken en modellen die er op de markt zijn, kan het moeilijk zijn om de beste keuze te maken.

Gelukkig helpen wij je graag een handje! In dit artikel lees je alles over de beste tafeltennisbatjes die er momenteel te koop zijn. We hebben verschillende batjes getest en uitgebreid onderzocht, zodat jij precies weet welk batje bij jouw spelstijl past.

Of je nu op zoek bent naar een budgetvriendelijk batje of juist een topmodel, in dit artikel vind je zeker wat je zoekt!

Kiezen van een tafeltennisbatje

Het kiezen van een tafeltennisbatje is afhankelijk van waar je speelt (indoor of outdoor) en ook de sterren van een tafeltennisbatje zijn belangrijk. Het materiaal van het batje belangrijk. Batjes gemaakt van hout zijn ideaal voor indoor gebruik, omdat ze de bal sneller laten stuiteren. Batjes gemaakt van kunststof zijn beter voor outdoor gebruik, omdat ze de bal trager laten stuiteren en weer proof zijn. Welk batje je kiest, is dus afhankelijk van waar je speelt en hoe snel je de bal wilt laten stuiteren. Ook zijn de sterren van een ping pong batje erg belangrijk.

Sterren tafeltennisbatjes

 • 10 sterren: professionele kwaliteit categorie 1,Geschikt voor professioneel gebruik en of wedstrijden, vaak vandalisme bestendig.
 • 9 sterren: professionele kwaliteit categorie 2, Geschikt voor professioneel gebruik en of wedstrijden.
 • 8 sterren: semi-professionele kwaliteit, Top kwaliteit voor thuis, op het werk of bij een club of school: en of wedstrijden met minder eisen.
 • 7 sterren: topkwaliteit, Zeer Hoge kwaliteit voor thuis, op het werk of bij een club of school.
 • 6 sterren: hoge kwaliteit, Voor een betaalbare prijs.
 • 5 sterren: betere kwaliteit, Voldoende voor de normale omstandigheden.
 • 4 sterren: goede kwaliteit, Redelijke kwaliteit voor een mooie prijs.
 • 3 sterren: kwaliteit, Laag geprijsde producten van middel kwaliteit.
 • 2 sterren: instap kwaliteit, Laag geprijsde producten van minimale kwaliteit.
 • 1 ster: laag-budget kwaliteit, Voor degene die het niet vaak gebruikt en niet te veel verwacht.

Kies het juiste tafeltennisbatje en versla je tegenstander!

Laten we beginnen met de beste tafeltennisbatjes op de markt.

1. Stiga Supreme

Als je op zoek bent naar een topkwaliteit tafeltennisbatje, dan is het Stiga Supreme batje zeker iets voor jou! Dit batje is gemaakt van 5-laags Noppen 40+ rubbers en heeft een unieke constructie waardoor je optimaal kunt spelen.

Het Stiga Supreme batje is ideaal voor spelers die veel aanvallend spelen en graag winnen. Het batje geeft je namelijk veel controle over je slagen, waardoor je gemakkelijk kunt scoren. Ook het balgevoel is perfect, waardoor je elke slag precies kunt uitvoeren zoals je wilt.

2. Donic Bluestorm Z3 Turbo

De Donic Bluestorm Z3 Turbo is een ander topmodel tafeltennisbatje dat perfect is voor aanvallende spelers. Dit batje is gemaakt van supersterk materiaal waardoor je altijd optimaal kunt spelen. De speciale constructie zorgt ervoor dat je veel controle hebt over je slagen en dat je elke slag precies kunt uitvoeren zoals je wilt.

3. Joola Rosskopf Emotion Carbon

Als je op zoek bent naar een batje met veel power, dan is het Joola Rosskopf Emotion Carbon batje perfect voor jou. Dit batje is namelijk gemaakt van carbon, waardoor het super licht is en je gemakkelijk kunt scoren. Ook het balgevoel is perfect, waardoor je elke slag precies kunt uitvoeren zoals je wilt.

4. Stiga Infinity VPS V

Het Stiga Infinity VPS V batje is het perfecte batje voor veeleisende spelers. Dit komt doordat het batje is gemaakt van carbon, waardoor het heel licht is. Daarnaast heeft het batje een groot sweet spot, waardoor je makkelijk kunt scoren. Ook de speciale constructie zorgt ervoor dat je elke slag precies kunt uitvoeren zoals je wilt.

5. Donic Bluestork BS2

Als je op zoek bent naar een batje waarmee je makkelijk kunt scoren, is het Donic Bluestork BS2 batje perfect voor jou. Dit komt doordat het batje een groot sweet spot heeft. Daarnaast is het batje gemaakt van carbon, waardoor het heel licht is. Ook de speciale constructie zorgt ervoor dat je elke slag precies kunt uitvoeren zoals je wilt.

6. Joola Fever

Als je op zoek bent naar een batje waarmee je makkelijk kunt scoren, is het Joola Fever batje perfect voor jou. Dit komt doordat het batje een groot sweet spot heeft. Daarnaast is het batje gemaakt van carbon, waardoor het heel licht is. Ook de speciale constructie zorgt ervoor dat je elke slag precies kunt uitvoeren zoals je wilt.

7. Cornilleau Performance 500M Outdoor

Voor als je graag buiten tafeltennist, is het Cornilleau Performance 500M Outdoor batje ideaal. Dit batje is namelijk speciaal ontwikkeld voor gebruik buiten. Het batje is gemaakt van een uniek soort rubber, waardoor het perfect presteert op alle soorten ondergrond. Ook de constructie is stevig, waardoor je er lang plezier van zult hebben.

8. Donic Bluefire M1

Als je op zoek bent naar een allround batje, is het Donic Bluefire M1 batje echt iets voor jou. Dit komt doordat het batje uitgebalanceerd is, waardoor je er makkelijk mee kunt spelen. Ook is het batje voorzien van een speciale coating, waardoor je nog meer controle over het spel krijgt. Kortom: een perfect batje voor elke tafeltennisser!

9. Joola Rhyze-Tec

Als je graag aan topspin wilt doen, is het Joola Rhyze-Tec batje echt iets voor jou. Dit komt doordat het batje speciaal ontwikkeld is om veel topspin te kunnen maken. Ook is het batje voorzien van een speciale rubberen laag, waardoor je nog meer grip krijgt op het spel. Kortom: een perfect batje voor elke tafeltennisser!

10. Andro Blowfish Offensive

Als je op zoek bent naar een allround batje, is de Andro Blowfish Offensive een uitstekende keuze. Het batje is gemaakt van kunststof en heeft een speciale rubberen laag, waardoor je nog meer grip krijgt op het spel. Ook geeft het batje veel power, waardoor je makkelijk de bal over de tafel kunt slaan.

11. Joola Samba

De Joola Samba is een perfect batje voor beginnende tafeltennissers. Het batje is gemaakt van kunststof en heeft een speciale rubberen laag, waardoor je nog meer grip krijgt op het spel. Daarnaast is het batje ook erg licht, waardoor je er makkelijk mee kunt spelen.

12. Donic Bluefire M2

De Donic Bluefire M2 is een zeer populair batje onder tafeltennissers. Het batje is gemaakt van carbon en heeft een speciale rubberen laag, waardoor je nog meer grip krijgt op het spel. Daarnaast is het batje ook erg licht, waardoor je er makkelijk mee kunt spelen.

13. Donic Bluefire M3

Voor een batje met wat meer power, is de Donic Bluefire M3 een uitstekende keuze. Het batje is gemaakt van carbon en heeft een speciale rubberen laag, waardoor je nog meer grip krijgt op het spel. Daarnaast is het batje ook erg licht, waardoor je er makkelijk mee kunt spelen.

14. Joola Rhyzm-P

Voor spelers die graag aanvallend spelen, is de Joola Rhyzm-P een uitstekende keuze. Het batje is gemaakt van een uniek materiaal dat zorgt voor meer controle en precisie. Daarnaast is het batje ook erg licht, waardoor je er makkelijk mee kunt spelen.

15. Donic Bluestorm Z2

Voor spelers die op zoek zijn naar een allround batje, is de Donic Bluestorm Z2 een uitstekende keuze. Het batje is gemaakt van carbon en heeft een speciale rubberen laag, waardoor je nog meer grip krijgt op het spel. Daarnaast is het batje ook erg licht, waardoor je er makkelijk mee kunt spelen.

16. DONIC BlueGrip C2

Als je op zoek bent naar een batje met een goede grip, is de DONIC BlueGrip C2 een uitstekende keuze. Dit komt door de speciale rubberen laag waarmee het batje is afgewerkt. Daarnaast is het batje ook erg licht, waardoor je er makkelijk mee kunt spelen.

 

Ping pong ballen kiezen

Ping pong ballen met 3 sterren betekenen iets anders dan gewone ping pong ballen. De sterren op deze ballen duiden het niveau van de speler aan. Hoe meer sterren, hoe hoger het niveau. Dit maakt ze perfect voor toernooien of andere gebeurtenissen waarbij spelers van hetzelfde niveau tegen elkaar spelen. Als je dus op zoek bent naar de beste ping pong ballen voor een toernooi of andere gebeurtenis, kies dan voor 3 sterren ping pong ballen. Ze zullen ervoor zorgen dat je altijd tegen gelijkgestemde spelers speelt en dat je prestaties op peil blijven. Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat je ping pong carrière vooruitgaat!

 • Pingpongballetjes met 1 ster zijn al geschikt voor recreatief gebruik.
 • Pingpongballetjes met 2 sterren kun je gebruiken wanner je tafeltennisballen intensiever gebruikt
 • 3 sterren is voor de beste tafeltennisser

Meer beste keuzes:

Magimix
Magimix Power Blender aanbieding

Ben je op zoek naar een Magimix Power Blender aanbieding? We hebben de beste aanbiedingen van dit moment voor je op een rij gezet:

Miele
Miele stofzuiger aanbieding

Ben je op zoek naar een Miele stofzuiger aanbieding? We hebben alle aanbiedingen van alle Miele stofzuiger modellen voor je op een rij gezet: Miele

Miele
Miele wasdroger aanbieding

Ben je op zoek naar een actuele Miele wasdroger aanbieding? We hebben de beste deals op een rij gezet: Miele wasdroger aanbieding Dankzij de solide