Bas
Bas
Bas is een 27 jarige koopjesjager op het internet. Hij is altijd op zoek naar de beste aanbiedingen van de meest actuele producten. Al meer dan 2 jaar zoekt hij voor jou de beste aanbiedingen uit en schrijft hij blogs over de producten in de aanbieding.
Inhoudsopgave

Beste Apps Tijdens Het Wandelen

Inhoudsopgave

Als je van wandelen houdt, is een goede wandelapp onmisbaar. Er bestaan veel verschillende apps, dus het kan moeilijk zijn om de beste wandelapp uit te kiezen. Daarom hebben we de beste gratis wandelapps voor je op een rij gezet.

Wandelroutes: Google Maps

Beste Apps Tijdens Het Wandelen

Google Maps is misschien niet de eerste app die je denkt als je op zoek bent naar een wandelapp, maar het is zeker de moeite waard om te downloaden. De app biedt namelijk heel veel verschillende wandelroutes aan die je kunt volgen. Het enige wat je hoeft te doen is een bestemming in te voeren en de app laat zien welke wandelroutes er beschikbaar zijn. Daarnaast geeft de app ook real-time updates over de route, dus je weet altijd waar je moet zijn.

Onderweg: KOMPASS Outdoor App

De KOMPASS Outdoor App is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een wandelapp die je onderweg kan helpen. De app biedt namelijk een aantal handige tools, zoals een kaart met wandelroutes, een altimeter en een compas. Daarnaast kun je ook informatie opvragen over verschillende bestemmingen, zodat je weet wat er te doen is als je daar aankomt.

Goed voorbereid: My Tracks

Als je een fervent wandelaar bent, is de kans groot dat je wel eens langere tochten gaat maken. In dat geval is het verstandig om goed voorbereid te zijn en de app My Tracks is hier perfect voor. Met deze app kun je namelijk precies bijhouden hoe ver je bent gelopen, wat je snelheid is en hoeveel calorieën je hebt verbrand. Daarnaast kun je ook gemakkelijk routes opslaan, zodat je ze later nog eens kunt lopen.

Altijd op de hoogte: Weather Pro

Wandelen is natuurlijk het leukste als het weer meewerkt. Helaas is dat niet altijd het geval en daarom is het verstandig om vooraf te checken hoe het weer gaat worden. Met de app Weather Pro ben je altijd op de hoogte van de actuele weersomstandigheden. Zo weet je precies wanneer je beter thuis kunt blijven of juist een regenjas mee moet nemen.

Nooit meer verdwalen: Maps Me

Het is natuurlijk heel vervelend als je tijdens het wandelen verdwaalt. Gelukkig bestaat er tegenwoordig de app Maps Me, waarmee je gemakkelijk offline kaarten kunt downloaden. Zo heb je altijd een kaart bij de hand en kun je makkelijk je weg vinden, ook als er geen internetverbinding is.

Inzicht in je wandeling: Endomondo

Endomondo is een app waarmee je precies bijhoudt hoe ver je gelopen hebt, hoeveel calorieën je verbrandt en wat je gemiddelde tempo is. Zo weet je precies hoe hard je aan het wandelen bent en kun je jezelf blijven uitdagen om steeds sneller of verder te wandelen. Ook kun je in de app Endomondo contact opnemen met andere wandelaars, zodat je nooit alleen hoeft te wandelen.

Wandelroutes in je buurt: Komoot

In de app Komoot kun je wandelroutes vinden die bij jou in de buurt zijn. Zo kun je gemakkelijk nieuwe routes ontdekken en hoeft het nooit saai te worden tijdens het wandelen. De app geeft ook aan welke routes geschikt zijn voor kinderen of honden, dus er is altijd wel een route die bij je past.

Mijn Routes: eenvoudige routeplanner

Met de app Mijn Routes kun je eenvoudig een route plannen, zodat je altijd weet waar je naartoe moet wandelen. Ook krijg je in de app Mijn Routes een overzicht van alle wandelroutes in Nederland, zodat je altijd iets nieuws kunt ontdekken.

Wandelen met een doel: Strava

Met de app Strava kun je ervoor kiezen om te wandelen voor een goed doel. Door middel van sponsorships verdien je geld voor het goede doel dat jij hebt gekozen. Ook kun je in de app Strava zien hoeveel geld je al hebt bijgedragen aan het goede doel.

Wandelen met een groep: WhatsApp

In de app WhatsApp kun je een groep aanmaken voor mensen die graag wandelen. Zo kun je gemakkelijk afspreken wanneer iedereen tijd heeft om te wandelen en is het ook makkelijker om nieuwe wandelroutes te delen. Ook kun je in de app WhatsApp chatten over alles wat met wandelen te maken heeft.

Wandelen met een audio-boek: Audible

In de app Audible kun je luisteren naar audioboeken terwijl je aan het wandelen bent. Zo maak je het wandelen nog leuker en kun je ook nog iets bijleren. Je kunt in de app Audible audioboeken kopen of huren, zodat je altijd iets nieuws te luisteren hebt.

Wandelen met een fotocamera: Camera+

In de app Camera+ kun je foto’s maken van alles wat je tijdens het wandelen ziet. Zo kun je de natuur nog beter vastleggen en later nog eens terugkijken. De app Camera+ heeft ook verschillende filters, zodat je foto’s nog mooier kunt maken.

Wandelen met muziek: SpotifyBeste Apps Tijdens Het Wandelen

In de app Spotify kun je heel eenvoudig muziek luisteren tijdens het wandelen. Je kunt je eigen afspeellijsten maken of gebruikmaken van de afspeellijsten die andere gebruikers hebben gemaakt. Spotify is gratis te gebruiken, maar je kunt ook een betaald abonnement nemen om onbeperkt muziek te luisteren.

Meer beste keuzes:

Magimix
Magimix Power Blender aanbieding

Ben je op zoek naar een Magimix Power Blender aanbieding? We hebben de beste aanbiedingen van dit moment voor je op een rij gezet:

Miele
Miele stofzuiger aanbieding

Ben je op zoek naar een Miele stofzuiger aanbieding? We hebben alle aanbiedingen van alle Miele stofzuiger modellen voor je op een rij gezet: Miele

Miele
Miele wasdroger aanbieding

Ben je op zoek naar een actuele Miele wasdroger aanbieding? We hebben de beste deals op een rij gezet: Miele wasdroger aanbieding Dankzij de solide